O nama

Mi smo firma kojoj je firma majka u Bosni i Hercegovini, Brčko distrikt. Firma je osnovana 1999. god. Osnovna djelatnost nam je prodaja naftnih derivata. U vlasništvu smo 5 (pet) benzinskih pumpi, dvije stanice za proizvodnju betona i dvije autobusne stanice. Zapošljavamo oko 50 ljudi.

U 11/2014. godine osnivamo tvrtku u Republici Hrvatskoj također pod nazivom Energy-Bentz d.o.o. U 7/2015. godine započeli smo sa izgradnjom benzinske pumpe u Ličko-Senjskoj županiji, na području grada Gospića na adresi Budačka 163.

Vlasnici smo zemljišta veličine 5000 m2, te smo 20.05.2016. otvorili suvremenu benzinske pumpu sa pratećim sadržajem. Na benzinskoj se nalazi 7 agergata za istakanje, trgovina, caffe bar, automatska auto praonica, prostor za usisavanje automobila, objekt sa punionicom plinskih boca i dostavom plina i lož ulja na kućne adrese. Zapošljavamo  20 ljudi sa područja Grada Gospića. Također u sklopu benzinske pumpe su napravljene instalacije za električno punjenje automobila. Benzinska pumpa radi od 0-24 h.

Posebno bi željeli naglasiti da su svi naši naftni derivati po Euro V normi.

Svojom profesionalnošću , širinom sadržaja i kvalitetom naftnih derivata garantiramo zadovoljstvo svakog sadašnjeg postojećeg i budućeg kupca.